Plăcintă De Cod Irlandeză Acoperită Cu Piure De Cartofi

Plăcintă De Cod Irlandeză Acoperită Cu Piure De Cartofi
Rețeta plăcintă de cod irlandez acoperită cu piure de cartofi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de cartofi, brânză, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Irlandezi, Somon Acoperit Cu Piure De Cartofi, și Piure De Cartofi Cu Vârf De Cheddar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista