Plăcintă Cu Șifon Cu Fructe Tropicale

Plăcintă Cu Șifon Cu Fructe Tropicale
O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână crustă de plăcintă, extract de nucă de cocos, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale, Baie de fructe tropicale pentru prăjituri și fructe, și Baie De Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de plăcintă în partea inferioară a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci. Înțepați fundul și partea laterală cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți ananasul, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SiropSirop
5
Adăugați apă în siropul de ananas pentru a măsura 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SiropSirop
ApăApă
6
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă gelatina până se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
7
În castron mare combina crema de branza dedurizată și 3/4 cana de zahar cu mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați ananas și 1/2 cană din segmentele de mandarină. Bateți cu mixerul până devine cremos. În timp ce bateți, adăugați amestec de gelatină, suc de lămâie și extract de nucă de cocos. Se răcește până când amestecul este gros, dar nu ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnanasAnanas
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Bateți 1 1/2 căni de frișcă până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
10
Adăugați 2 linguri de zahăr în smântână în timp ce bateți. Rezervați 1 cană de frișcă pentru partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
ZahărZahăr
11
Adăugați restul de frișcă în amestecul de gelatină răcit și amestecați la viteză mică. Se răcește aproximativ 15 minute sau până când amestecul este suficient de ferm pentru a Movila. Heap în crustă. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GelatinăGelatină
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Se ornează cu 1 cană frișcă rezervată, segmente de mandarină rămase și frunze de mentă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
FrișcăFrișcă
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista