Macadamia Chip Brownies

Macadamia Chip Brownies
Reteta Macadamia Chip Brownies ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 18. Acest desert are 189 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci de macadamia, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Chip Brownies, Chocolate Chip Macadamia Crunch Brownies, și Negrese Cu Nuci De Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, topiți untul și ciocolata albă la foc mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se răcește ușor
3
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de ciocolată și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
5
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată. Se amestecă nucile și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
6
Se toarnă într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se coace la 325 de minute pentru 30-35 de minute sau pana cand blatul se rumeneste usor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Tăiați în bare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista