Plăcintă Cu Înghețată Peach Melba

Plăcintă Cu Înghețată Peach Melba
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, plăcinta cu înghețată Peach Melban ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 457 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nuci pecan, nucă de cocos, amidon de porumb și zahăr. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată Peach Melban, Peach Melba sote și înghețată, și Peach Melba pie.

Instrucțiuni

1
Combinați nuca de cocos, nucile pecan și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
Se coace la 350 la 12 minute sau până când crusta începe să se rumenească în jurul marginilor. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lingurați iaurtul înghețat în crustă; neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Întindeți înghețata peste iaurt. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
5
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și zahărul; scurgeți sucul de zmeură în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc; adăugați zmeură. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
7
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire. Aranjați piersicile deasupra plăcintei; stropiți cu puțin din sos. Treceți sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista