Placinta cu inghetata cu lapte malt ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 532 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte praf malț, bile de lapte malț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Cu Lapte Malț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați napolitane și zahăr într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt și pulsați până se sfărâmă, aproximativ 10 secunde. Apăsați amestecul uniform pe părțile inferioare și ușor în sus ale unei tigaie cu arc de 10 inci (amestecul va fi uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți până se întărește și se fixează, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați bile de lapte malț într-o pungă mare cu fermoar. Sigilați punga și zdrobiți bomboanele cu un sucitor. Puneți deoparte 1/2 cană de bomboane zdrobite pentru garnitură. Într-un castron mare, amestecați înghețata, laptele praf malț și bomboanele rămase zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Bile De Lapte Malț
Inghetata Stick De Menta, Moale
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Răspândiți uniform pe fundul crustei răcite, netezind partea superioară. Congelați până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Puneți ciocolata într-un castron mic rezistent la căldură. Aduceți smântâna la fiert într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Bateți până se omogenizează complet. Lucrând rapid, turnați glazura peste plăcintă și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se presară cu bomboane zdrobite rezervate. Congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
5
Scoateți tortul din congelator cu 10 minute înainte de servire și lăsați să stea la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor tigaiei, slăbiți părțile laterale ale tigaiei și desfaceți-le pe o farfurie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia tortul în pene.
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.