Plăcintă cu zăbrele de rubarbă cu Cardamom și portocală
Rubarbă Lattice plăcintă cu Cardamom si portocala ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 538 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. 177 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină universală, sare, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Plăcintă cu zăbrele de rubarbă cu Cardamom și portocală, Gem de congelator cu rubarbă de căpșuni cu portocală și Cardamom, și Plăcintă cu rubarbă cu zăbrele.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează o masă grosieră.
Adăugați 6 linguri de apă cu gheață. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu 1/2 linguri dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât cealaltă. Aplatizați în discuri. Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Combinați rubarba, 2/3 cană zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și cardamom într-o tigaie mare adâncă. Aruncați la foc mediu-mare până când lichidul începe să baloneze. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți până când rubarba este aproape fragedă, amestecând foarte ușor ocazional pentru a menține rubarba intactă, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați rubarba într-un set de strecurătoare peste castron.
Adăugați sirop din castron în tigaie. Se fierbe până când sucurile din tigaie sunt groase și reduse la 2/3 cană, adăugând orice sirop scurs suplimentar din castron, aproximativ 7 minute.
Se amestecă în conserve. Amestec rece în tigaie 15 minute. Îndoiți foarte ușor rubarba (nu amestecați prea mult sau rubarba se va destrăma).
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Rolați discul de aluat mai mare pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Rolați discul de aluat mai mic la rotund de 11 inci; tăiați în benzi de 1/2 inci lățime. Lingura de umplere în farfurie plăcintă. Aranjați 6 benzi de aluat deasupra umpluturii, distanțându-le uniform. Aranjați 5 benzi de aluat deasupra umpluturii în direcția opusă, formând zăbrele. Banda de etanșare se termină la marginea crustei. Se amestecă smântâna și 2 lingurițe de zahăr într-un castron mic pentru a se amesteca.
Periați peste zăbrele, dar nu marginea crustei.
Coaceți plăcinta până când umpleți bulele gros și crusta este aurie, acoperind marginea cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 55 de minute. Plăcintă rece complet.
Se taie în pene; se servește cu înghețată.