Plăcintă Cu Vișine

Plăcintă Cu Vișine
Plăcinta cu vișine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 578 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de făină, cireșe, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați o crustă; așezați într-o farfurie de plăcintă de 9". Înfășurați cu folie de plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Rulați crusta rămasă de 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
RolaRola
3
Tăiați cât mai multe benzi de un inch lățime posibil pentru a face zăbrele; tăiați orice crustă rămasă în forme de frunze cu un mini tăietor de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
4
Așezați benzi și frunze de zăbrele pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament; acoperiți cu folie de plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Combinați cireșele și sucul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară zahăr, făină, amidon de porumb, suc de lămâie și coajă. Aruncați bine și turnați în crusta de plăcintă; punct cu unt. Țeseți benzi de zăbrele peste umplutură. Aranjați frunzele într-un model decorativ pe zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
7
Bateți împreună oul și smântâna; periați peste zăbrele și marginile crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți la 400 timp de aproximativ 50 de minute, ecranând crusta după 30 de minute, dacă este necesar. Se răcește ușor înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista