Plăcintă Cu Verdeață De Primăvară
Plăcinta verde de primăvară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 246 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de mărar, spanac pre-spălat în saci, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou De Divertisment De Primăvară, Verdeață de primăvară cu fructe de pădure, și Verdeață De Primăvară—Și Boabe!.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și șalotele; gatiti 4 minute sau pana devin aurii.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; deoparte.
Adăugați spanacul în tigaie; gătiți 6 minute sau până se ofilesc, amestecând ocazional.
Puneți spanacul într-o strecurătoare.
Adăugați rucola și verdeața de sfeclă în tigaie; gătiți 3 minute sau până se ofilesc.
Așezați amestecul de rucola deasupra spanacului într-o strecurătoare; scurgeți, apăsând până abia umed.
Combinați amestecul de ceapă, amestecul de spanac și brânzeturile într-un castron mare. Se amestecă pătrunjelul, mărarul, sarea, semințele de fenicul și piperul.
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți ușor cu spray de gătit.
Așezați foaia într-o placă de plăcintă adâncă de 10 inci acoperită cu spray de gătit, apăsând ușor în părțile inferioare și în sus ale tigaiei, lăsând capetele phyllo să se suprapună pe partea superioară a tigaiei. Repetați procedura cu foile de fileu rămase, plasându-le într-un model încrucișat. Puneți amestecul de spanac uniform peste phyllo. Îndoiți capetele suprapuse ale phyllo spre centrul tăvii. Coat se termină cu spray de gătit, și apăsați ușor pentru a menține forma.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până la auriu. Se răcește 15 minute pe un suport de sârmă; tăiat în pene.