Această rețetă servește 10. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de unt, smântână grea, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți pecanele pe o foaie de copt; prăjiți până când nucile sunt aurii și parfumate, aproximativ 8 minute, scuturând tigaia de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
2
Se transferă într-un castron pentru a se răci; se toacă mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă nucile pecan, firimiturile de cracker graham, zahărul și untul până se umezesc uniform. Apăsați în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Nuci Pecan
Zahăr
4
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
6
Faceți umplutura: într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rece; lăsați să stea 5 minute să se înmoaie. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți crema de brânză, zahărul, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Cremă De Brânză
Gelatină
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Se amestecă în piure de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
8
Așezați vasul cu gelatină într-o tigaie cu apă clocotită și încălziți, amestecând, până se topește, aproximativ 2 minute. Când gelatina este limpede și netedă, scoateți vasul și amestecați 1/2 cană umplutură de dovleac. Îndoiți amestecul de gelatină în umplutura de dovleac rămasă. Într-un castron mai mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide, apoi pliați în umplutura de dovleac. Lingura de umplere în crustă plăcintă și partea superioară netedă. Lingura unt de mere în jurul partea de sus de umplere; apăsați ușor în umplere cu lingura. Trageți un cuțit mic prin untul de mere într-un model de vârtej pentru a crea un efect de marmură, având grijă să nu loviți crusta. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Crustă De Plăcintă
Gelatină
Dovleac
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch