Plăcintă Cu Tamale De Porumb Verde
Placinta Tamale de porumb verde este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, porumb pe știulet în coji, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Tamale de porumb și Chili verde, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Verde Chile Tamale Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați capătul tulpinii fiecărei spice de porumb până la sâmburi. Scoateți cu grijă cojile fără a rupe; clătiți și acoperiți cu prosoape umede pentru a nu se usca. Scoateți și aruncați mătăsurile din porumb; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală, tăiați sâmburii; aveți nevoie de 7 căni (economisiți orice suplimentar pentru alte utilizări). Aruncați știuleții.
Lucrul în loturi într-un blender sau robot de bucătărie (umpleți blenderul nu mai mult de jumătate plin), miez de porumb vârtej, făină de masă deshidratată și ulei de măsline până când porumbul este măcinat fin. Răsturnați amestecul într-un castron. Se amestecă brânza, ardeii iute și 1 1/2 lingurițe de sare.
Lucrând cu câteva la un moment dat, suprapuneți cojile de porumb, cu partea concavă în jos, pentru a alinia o caserolă superficială de 3 până la 3 1/2 litru, lăsând capetele să se lipească de 3 până la 4 inci deasupra jantei; aruncați linguri de amestec de porumb pe coji în timp ce mergeți să le țineți pe loc. Aruncați cojile suplimentare. Se amestecă amestecul de porumb rămas în caserolă și se întinde nivelul. Îndoiți capetele cojilor peste amestecul de porumb. Acoperiți caserola bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când amestecul de porumb este aburit și ușor ferm pentru a atinge în centru (descoperiți pentru a verifica), 55 până la 60 de minute.
Lăsați caserola să stea, acoperită, timp de 10 minute.
Între timp, tăiați chorizo în felii groase de 1/4 inch. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați chorizo adesea până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Îndepărtați orice grăsime și aruncați.
Adăugați cactusul în tigaie și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Descoperiți caserola și desfaceți cojile. Puneți amestecul de cârnați peste centrul plăcintei tamale și presărați coriandru deasupra.
Se servește cu salsa verde.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!