Plăcintă cu stafide cu smântână IV

Plăcintă cu stafide cu smântână IV
Smântână Raisin Pie IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de cidru, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați smântâna sau laptele cu oțetul și lăsați deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CremăCremă
LapteLapte
3
Puneți stafidele într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se fierbe la foc mic timp de 10 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se ia de pe foc, se amestecă sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Într-o cratiță mare, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul, scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Se amestecă amestecul de smântână și oțet și se amestecă până când amestecul este neted. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CremăCremă
9
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul de vanilie și stafidele, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
StafideStafide
10
Într-un castron mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat 6 linguri de zahăr, continuând să bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se toarnă amestecul de stafide răcit în coaja de patiserie. Acoperiți cu un strat uniform de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
StafideStafide
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute, până când bezea se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista