Plăcintă cu spaghete umplute cu carne de vită și brânză
Carnea de vită și plăcinta cu spaghete umplute cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 978 calorii, 24g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pătrunjel, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ultimul Burger de carne de vită și porc umplut cu brânză, Spaghete coapte cu carne de vită și brânză albastră, și Spaghetti Squash bărci de vită și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați spaghetele, albușul de ou și parmezanul.
Puneți amestecul într-o coajă de plăcintă de 9 inch.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumeneste.
Adăugați sosul de paste, amestecând și gătiți încă 5 minute. Pune deoparte.
Într-un castron de dimensiuni medii combinați gălbenușul de ou, ricotta, pătrunjelul și 1/2 cană de mozzarella.
Se întinde amestecul de brânză peste amestecul de spaghete în coajă de plăcintă, se întinde sosul de carne peste amestecul de brânză și se acoperă cu 1/2 cană de mozzarella rămasă.
Acoperiți plăcinta cu folie și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 35 de minute, îndepărtând folia în ultimele 10 minute de gătit.
Lăsați să stea înainte de servire.