Supă Suedeză De Chiftele
Supa de chiftele Suedeză ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 237 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această supă. Un amestec de granule de bouillon de vită, jumătate și jumătate smântână, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Chiftele Suedez Ușor, Bubble Up Suedeză Chiftele Caserola, și Cea Mai Rapidă Rețetă Suedeză De Chiftele.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul; adăugați 1/3 cană smântână, pesmet, ceapă și 1 linguriță de sare. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma în 1/2-in. bile.
Într-un cuptor olandez, chiftele maro în unt în loturi.
Scoateți din tigaie; deoparte.
La tigaie, se adaugă făina, bulionul, piperul, sarea de usturoi și sarea rămasă; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat în apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați cartofi și chiftele.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă mazărea și smântâna rămasă;se încălzește.