Placinta Pecan-Fig cu frisca Brandied ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 702 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Portocale De Sânge Cu Frișcă Brandiată, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Plăcintă Bourbon Pecan cu frișcă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă smochinele, țuica și apa într-o cratiță mică grea la foc mic până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Apă
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă nucile pecan, apoi amestecul de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Nuci Pecan
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți marginea aluatului, formând marginea dublă și sertizați decorativ, apăsând până la marginea superioară a vasului. Pierce peste tot cu furculiță. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când crusta este aurie palidă, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta bule, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lingura de umplere în crustă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Coaceți până când umplutura este umflată la margini și așezată în centru, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Lăsați să stea până se răcește, cel puțin 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
1
Bateți smântâna, zahărul și țuica într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți până se formează vârfuri. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.)