Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac Condimentat
Condimentat dovleac sifon plăcintă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 256 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Tort De Sifon Condimentat, și Chiffon Pumpkin Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți 2 foi de plastic din bucata de lumină universală.aluat de crustă. Montați aluatul, înfășurați-l cu partea în sus, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Îndoiți marginile sub; flaut. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; înghețați 10 minute. Linia de jos a aluatului cu o bucată de folie; aranja greutăți plăcintă sau fasole uscate pe folie.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Îndepărtați greutățile și folia. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați dovleacul și următoarele 6 ingrediente (prin gălbenușuri de ou) într-o cratiță medie, amestecând cu un bici. Se amestecă laptele; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când este ușor gros, amestecând frecvent.
Presărați gelatină peste sucul de portocale într-un bol mic pentru microunde; lăsați să stea 1 minut. Cuptor cu microunde la 15 secunde, amestecând până când gelatina se dizolvă. Se amestecă amestecul de gelatină în amestecul de dovleac. Mișto.
Așezați 2 albușuri de ou și smântână de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri moi.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr granulat și 3 linguri de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul candy Inregistreaza 25
Turnați siropul de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușurile de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de dovleac; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Se toarnă în crustă răcită. La frigider 4 ore sau până la setare.
Puneți crema într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Se întinde uniform pe plăcintă; deasupra cu ciocolată.