Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Plăcinta cu rubarbă de căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 434 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Gem De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Așezați 1/2 cană de ulei într-o cană de măsurare de 1 cană și acoperiți cu cele 6 linguri de lapte. NU AMESTECAȚI!
Se toarnă ulei și lapte peste făină și se amestecă cu o furculiță până se formează o bilă de aluat. Împărțiți aluatul în 2 bile.
Așezați o bilă pe foaie de hârtie cerată. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie cerată și întindeți-o pentru a se potrivi cu farfuria dvs. de plăcintă. Repetați cu bila rămasă de aluat. Îndepărtați hârtia de pe o crustă și răsturnați aluatul în plăcuța de plăcintă. Îndepărtați hârtia și apăsați aluatul. Salvați aluatul rămas pentru crusta superioară.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se amestecă rubarba, căpșunile, zahărul, tapioca, sarea și nucșoara până când fructele sunt bine acoperite.
Se toarnă umplutura în crustă și se pune cu unt. Acoperiți cu crusta superioară, sigilați marginile și tăiați trei fante de 1 inch în partea superioară a crustei.
Coaceți plăcinta la 425 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți încă 20 de minute.
Lăsați plăcinta să se răcească înainte de tăiere.