Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Plăcinta cu rubarbă de căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 434 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Gem De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați 1/2 cană de ulei într-o cană de măsurare de 1 cană și acoperiți cu cele 6 linguri de lapte. NU AMESTECAȚI!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Se toarnă ulei și lapte peste făină și se amestecă cu o furculiță până se formează o bilă de aluat. Împărțiți aluatul în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Așezați o bilă pe foaie de hârtie cerată. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie cerată și întindeți-o pentru a se potrivi cu farfuria dvs. de plăcintă. Repetați cu bila rămasă de aluat. Îndepărtați hârtia de pe o crustă și răsturnați aluatul în plăcuța de plăcintă. Îndepărtați hârtia și apăsați aluatul. Salvați aluatul rămas pentru crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se amestecă rubarba, căpșunile, zahărul, tapioca, sarea și nucșoara până când fructele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă umplutura în crustă și se pune cu unt. Acoperiți cu crusta superioară, sigilați marginile și tăiați trei fante de 1 inch în partea superioară a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3
Coaceți plăcinta la 425 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați plăcinta să se răcească înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista