Plăcintă Cu Rubarbă
Rubarbă plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, spălare de ouă, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați rubarba într-un castron mare.
Bateți împreună zahărul și amidonul pentru a combina, apoi aruncați cu rubarba până când bucățile sunt acoperite uniform. Se lasă amestecul să stea timp de cinci minute, apoi se adaugă la coajă plăcintă. Acoperiți cu crusta superioară. Sertizați părțile laterale, tăiați câteva fante în partea de sus și răciți plăcinta timp de 15 până la 20 de minute. Când este gata de coacere, scoateți plăcinta din cuptor, periați cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr crud.
Puneți plăcinta în cuptor și coaceți timp de 20 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului, apoi întoarceți cuptorul la 350 F și coaceți până când umpleți bule peste tot în interior și crusta devine maro auriu, 20 până la 30 de minute suplimentare.
Scoateți din cuptor și puneți plăcinta pe raft pentru a se răci complet înainte de servire.