Plăcintă cu roșii
Plăcinta cu roșii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți per porție. O porție conține 338 de calorii, 10 g de proteine și 27 g de grăsimi. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cheddar, muștar dijon, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Buttermilk Tomato Pie + Easy Pie Crust, Tomato Pie II și Tomato Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți interiorul crustei de plăcintă cu muștar.
Roșiile se pun în coajă și se stropesc cu sare și piper. Acoperiți cu Cheddar.
Se amestecă maioneza și parmezanul și se întinde deasupra plăcintei.
Coaceți până când devine clocotită, aproximativ 20 de minute.
Se serveste la temperatura camerei.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Familia Vincent Cremant de Bourgogne]()
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.