Plăcintă cu pui, șuncă, praz și cartofi prăjiți
Rețeta de pui, șuncă, praz și plăcintă cu cartofi prăjiți se poate face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 739 calorii. Dacă aveți făină, CR ampermormme fra fra, gros - sunca, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă flip-over cu praz, cartofi și șuncă, Plăcintă cremoasă cu praz, cartofi și șuncă, și Plăcintă Cu Mierlă......sau plăcintă cu pui, praz și cartofi!.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare și rumeniți puiul timp de aproximativ 5 minute. Sfat într-un vas de plăcintă rezistent la cuptor de 22 x 28 cm, apoi împrăștiați uniform peste șuncă și prăjiți cartofii.
Încălziți uleiul rămas și înmuiați prazul timp de aproximativ 5 minute, apoi amestecați făina timp de 1 min.
Se toarnă vinul și bulionul. Aduceți la fierbere și, amestecând continuu, fierbeți rapid pentru a reduce la un sos gros. Scoateți focul, apoi amestecați frache-ul crme și condimentați.
Se toarnă peste umplutura de plăcintă și se lasă să se răcească.
Desfaceți patiseria și tăiați o fâșie mică pentru a face decorațiuni (dacă doriți).
Rulați restul pentru a se potrivi vasului și așezați deasupra plăcintei. Folosiți o furculiță pentru a sertiza marginile și apăsați patiseria pe marginea vasului. Faceți o gaură mică în centru, apoi acoperiți bine cu folie alimentară. Congelați până la 3 luni. Pentru cele mai bune rezultate, dezghețați la temperatura camerei timp de 8 ore.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Periați plăcinta cu ou pentru a glazura (asigurându-vă că orificiul de abur nu s-a sigilat). Gatiti 30-40 de minute, pana devin aurii si fierbinti.