Turkey Cream Puff Pie necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 451 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Puf Cu Cremă De Curcan, Jabba the Puff-puf de cremă de casă, și Plăcintă cu puf de cremă (alias tort cu puf de cremă sau tort eclair) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un X superficial în partea de jos a roșii și scufundați într-o cratiță de apă clocotită 10 secunde. Transferați imediat Roșia cu o lingură pliată într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci, apoi scurgeți. Se curăță, se însămânțează și se toacă mărunt Roșia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Bol
2
Gatiti ceapa in unt cu sare intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Se presară făină și se gătește, amestecând continuu, 1 minut, apoi se amestecă bulionul și se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 1 minut (sosul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă curcanul, pătrunjelul, Roșia tocată și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Tomate
Toată Turcia
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți apa la fiert cu unt și sare într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri. Reduceți căldura la minim și adăugați făină dintr-o dată, apoi amestecați energic cu o lingură de lemn până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă energic încă 1 minut pentru a elibera abur, apoi se bate în 3 ouă, câte 1, bătând până se încorporează după fiecare adăugare. Se amestecă brânza elvețiană, 1 lingură de parmezan și muștar, apoi se întinde aluatul cu mâinile umezite într-o farfurie de plăcintă cu unt de 9 inci. Creați o gaură lată de 6 inci în centru trăgând aluatul spre marginea plăcii de plăcintă, apoi umplând Movila în gaură. Împingeți aluatul cu 1 inch în sus pe laturile umpluturii, lăsând partea superioară a umpluturii expusă. Bateți ușor oul rămas și periați puțin peste aluat (rezervați restul pentru o altă utilizare), apoi presărați cu lingura rămasă parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Parmezan
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Ouă
4
Coaceți plăcinta până când aluatul este umflat și auriu, aproximativ 40 de minute, apoi tăiați 4 fante cu un cuțit mic în jurul părții aluatului pentru a elibera abur și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Lăsați plăcinta să stea cu 5 minute înainte de servire.