Plăcintă cu pizza cu ciuperci și vinete
Plăcinta cu pizza cu ciuperci și vinete necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână amestec de pâine g pack ciabatta, sos de paste de roșii gata preparat, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinete (Vinete) Ciuperci Feta Pesto Pizza, Plăcintă Cu Pizza Cu Ciuperci Cu Spanac, și Plăcintă Ușoară Cu Pizza Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Faceți aluatul urmând instrucțiunile ambalajului, rezervând câteva linguri de amestec pentru praf.
Încălziți 2 lingurițe de unt de usturoi într-o tigaie mare, apoi gătiți rondele de vinete, în loturi, timp de 1-2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Scoateți și condimentați, apoi dați deoparte.
Adăugați puțin mai mult unt și prăjiți ciupercile până se înmoaie, apoi scoateți și dați deoparte.
Ungeți ușor o formă rotundă de tort de 18 cm, aproximativ 4 cm adâncime. Pudrați o suprafață plană cu amestecul de pâine rezervat și întindeți două treimi din aluat pentru a veni peste părțile laterale ale cositorului. Tapetați forma și apăsați aluatul în colțuri. Lăsați părțile laterale atârnate.
Puneți ingredientele, începând cu jumătate de vinete, busuioc, sos de paste, mozzarella și ciuperci. Repetați cu ingredientele rămase, împingând bine în jos.
Întindeți aluatul rămas pentru a forma un capac și puneți-l deasupra. Strângeți împreună capacul și părțile laterale, răsucindu-le împreună pentru a forma o margine crustă. Înfășurați bine și înghețați. Dezghețați la temperatura camerei timp de aproximativ 8 ore.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Gatiti placinta timp de 30 de minute.
Scoateți din formă și așezați-o pe o foaie de copt.
Ungeți cu unt de usturoi, apoi gătiți încă 20 de minute, perindând din nou cu unt înainte de servire.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost vintage - ul cald perfect-nu prea cald, corect. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe gust, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine mereu evazive. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.