Plăcintă cu piersici și Cardamom

Plăcintă cu piersici și Cardamom
Placinta cu piersici si Cardamom este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de amidon de porumb, unt, făină nealbită pentru toate scopurile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Piersici Și Cardamom Cu Crustă Superioară, Sănătos și delicios: plăcintă cu piersici și Cardamom cu crustă superioară, și Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea înprocesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite,procesați până când amestecul seamănă foarte grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață; processusing on/off se transformă până se formează aglomerări umede,adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înflorită și frământați scurt până când aluatul se reunește, 4 până la 5 ture.Aplatizați aluatul în disc; înfășurați în plastic șise răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Tapetați foaia mare de copt cu pergamenthârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor înflorită până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferaluat rotund în foaia de copt pregătităși se răcește 20 de minute. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă sau în formă de inimă de 2 1/2 până la 3 inci,decupați forme din aluat, distanțând împreună dulapul (lăsați decupaje pe foaia de copt). Dacă este necesar, îndepărtați resturile de aluat, rulați din nou și tăiați forme suplimentare pentru un total de aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se răcește pe foaie în timp ce se pregătește umplutura.
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 400 F.
2
Așezați feliile de piersici într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați zahăr,amidon de porumb, suc de lămâie și cardamom și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
4
Transferați umplutura de piersici pe vasul glasspie cu diametrul de 9 inci. Aranjați cu atenție decupajele deasupra umpluturiiîn cercuri concentrice ușor suprapuse,începând de la margine și lucrând spre centru, acoperind complet umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
5
Perie crusta cuou bătut, apoi se presară cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
OuăOuă
6
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când crusta devine maro aurie, piersicile sunt fragede, iar sucurile clocotesc grosla margini, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați raftul pieto și răciți cel puțin 30 de minute. Lingură caldă sau la temperatura camerei plăcintă în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cu iaurt cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
MiereMiere
10
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista