Plăcintă cu piersici proaspete
Plăcinta cu piersici proaspătă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți per porție. Acest desert are 216 calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Un amestec de apă, gelatină de portocale, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor este destul de prost. Fresh Peach Pie, Fresh Peach Pie și Fresh Peach Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combina zahărul, amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Gătiți și amestecați la foc mediu până când se îngroașă și clocotește.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Misto.
Aranjați piersici în crustă; se toarnă umplutura peste piersici. Răciți timp de 2 ore sau până când se fixează.
Serviți cu frișcă dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Cuvee de nunta Cal de Fier]()
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.