Plăcintă Cu Pește De Pepinieră

Plăcintă Cu Pește De Pepinieră
Nursery Fish Pie este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Idei De Creșă Pentru Băieți, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în jumătate sau sferturi, în funcție de mărime, și puneți-i într-o tigaie cu apă sărată pentru a găti de la rece. Când sunt fragede, scurgeți-le și apoi zdrobiți-le cu băț de unt, condimentând după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți peștele într-o tigaie mare cu laptele, frunzele de dafin și boabele de piper. Aduceți laptele în tigaie la fierbere, apoi întoarceți imediat și fierbeți peștele până când este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PeștePește
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți peștele pe o farfurie și turnați lichidul de gătit într-o cană de măsurare din sticlă, strecurând frunzele de dafin și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Între timp, puneți mazărea congelată într-un castron, turnați peste puțină apă clocotită și preîncălziți cuptorul la 191°, alunecând într-o foaie de copt în timp ce faceți acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
5
Topiți untul rămas într-o cratiță și amestecați făina pentru a face un roux. Luați acest lucru de pe foc scurt, doar în timp ce bateți treptat laptele de pește, apoi puneți-l la loc la foc mediu și continuați să amestecați până când sosul fierbe și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Lăsați-l să se baloneze câteva minute, apoi scoateți focul și amestecați cea mai mare parte a brânzei (lăsând câteva să se presară deasupra plăcintei mai târziu) și mazărea scursă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MazăreMazăre
7
Îndepărtați peștele, asigurându-vă că nu-l lăsați să se dezintegreze prea mult și folosiți-l pentru a alinia un vas rezistent la cuptor cu 12 căni și turnați sosul, folosind o spatulă de cauciuc pentru a vă ajuta să îl distribuiți în mod egal și să-l amestecați cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Tăiați ouăle fierte în felii și aranjați discurile centrate pe aur peste vârful peștelui în sos. Completați cu piureul de cartofi, folosind o spatulă, din nou, pentru a vă ajuta să-l convingeți chiar peste părți. Cu o furculiță, răzuiți liniile în sus și în jos pe lungimea vasului și apoi presărați cu puțină brânză Cheddar rasă înainte de a o pune pe foaie la cuptor timp de 2040 de minute, în funcție de dacă puneți plăcinta la cald sau la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Ou Fiert TareOu Fiert Tare
CartofiCartofi
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista