Plăcinta cu pește de Cod uscat este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 777 calorii, 64G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați roșii, scorțișoară măcinată, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Pește De Cod Uscat, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, acoperiți bucățile de cod cu 2 inci de apă rece și înmuiați, răciți, cel puțin 24 de ore și până la 36 de ore, schimbând apa de 2 până la 3 ori pe zi și gustând codul pentru a testa sărarea după primele 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Odată ce codul este suficient de înmuiat, braconați-l într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați codul într-un castron mare și rezervați 2 căni de lichid de braconaj. Folosind 2 furci, tăiați ușor codul în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, adâncă, saut, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se adauga usturoiul si saut-ul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați codul mărunțit, împreună cu orezul și roșiile tocate, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Adăugați Roșia pur și simplu, pătrunjelul, menta, maghiranul, coaja de portocală, scorțișoara, ienibaharul și cele 2 căni de lichid de braconaj rezervat și fierbeți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se lasă deoparte în timp ce faci aluatul filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Așezați făina într-un castron mare și creați o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vinul, uleiul de măsline și sarea în fântână și folosiți-vă mâinile pentru a combina treptat ingredientele. Odată ce tot lichidul a fost absorbit, începeți treptat să adăugați apă la fel cum este necesar, în timp ce folosiți mâinile pentru a încorpora apa în aluat. Continuați să lucrați aluatul și să adăugați apă până când aluatul este destul de uniform și nu mai este lipicios—este posibil să vă rămână apă. Împărțiți aluatul în două bile și aplatizați-le în discuri. Întoarceți discurile de aluat în vas și acoperiți cu folie de plastic urmată de un prosop mare de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți - l la 350 de grade F. periați cu generozitate un vas de copt de 13 pe 9 inci cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pe o suprafață ușor făinată, rulați ambele discuri de aluat în dreptunghiuri de aproximativ 18 pe 14 inci. Aranjați 1 dreptunghi de aluat în vasul de copt pregătit, permițând oricărui exces de aluat să atârne peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați umplutura de cod, răspândind-o uniform în vasul de copt. Aranjați al doilea dreptunghi de aluat deasupra umpluturii de cod și folosiți degetele pentru a rula și sertiza marginile aluatului împreună, asigurându-vă că creați o etanșare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Ungeți plăcinta cu ulei, apoi presărați-o cu apă. Folosiți o scobitoare sau o furculiță pentru a face câteva găuri în partea superioară a plăcintei pentru a permite aburului să scape în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
5
Coaceți plăcinta până când aluatul se rumeneste, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Transferați plăcinta într-o grătar pentru a lăsa să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de tăiere și servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.