Plăcintă cu pere Jack-O ' - Lantern

Plăcintă cu pere Jack-O ' - Lantern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu pere Jack-O'-Lantern. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, gingerroot, cristale de zahăr decorator portocaliu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jack-O ' - Lantern, Plăcintă Cu Cheeseburger Jack-O'-Lantern, și Jack-O ' - Lantern negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 1 crustă de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie. Desfaceți altă crustă pe blat sau pe scândură. Folosind un cuțit mic, tăiați fața jack-O-lantern în crusta superioară; acoperiți ușor cu prosop sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
3
Răspândiți conservele pe fundul crustei în placa de plăcintă; se presară cu firimituri de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați pere, ghimbirrădăcină și zahăr brun. Se amestecă uniform amestecul de pere peste firimituri; se presară cu bucăți de unt. Acoperiți cu crusta superioară; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr BrunZahăr Brun
GhimbirGhimbir
ConservăConservă
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când bule și blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați folia; se răcește pe raftul de răcire aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele de glazură. Periați ușor glazura deasupra plăcintei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista