Filet De Porc La Grătar Cu Sos De Aluniță De Nucă Neagră

Filet De Porc La Grătar Cu Sos De Aluniță De Nucă Neagră
Filet de porc la grătar cu sos de aluniță de nucă Neagră este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 2159 calorii, 202g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $10.34 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână filete de porc, sos de alunițe, nuci de diamant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Chile-filet de porc frecat cu sos rapid de alunițe, Filet de vită la grătar cu sos de hrean-nucă, și Filet de porc la grătar cu salată de fasole neagră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Vive Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alta Vista Vive Malbec
Alta Vista Vive Malbec
Acest Malbec are arome intense de fructe roșii, în special prune, cu note de vanilie și o urmă subtilă de cafea. Este tânăr, exploziv și luminos în gură. Aromele de fructe și lemn pot fi percepute datorită taninurilor sale dulci și rotunde.
DificultateMediu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista