Plăcintă cu pere-afine cu fulgi de ovăz Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă face 12 porții cu 243 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coajă de patiserie de 9 inci, unt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă cu pere-afine cu fulgi de ovăz Streusel, Gingery plăcintă cu afine-pere cu fulgi de ovăz Streusel, și Pâine de pere cu fulgi de ovăz Streusel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti streusel, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a pregăti umplutura, combinați pere, afine, 2/3 cană zahăr brun și amidon de porumb într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina. Puneți amestecul de pere în coajă de patiserie; presărați streusel peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Umăr
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când se rumenesc cu bule și streusel. Se răcește cel puțin 1 oră pe un suport de sârmă.