Plăcintă cu oală de pui cu crustă de paie de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o plăcintă cu oală de pui cu crustă de paie de brânză. O porție conține 1058 calorii, 48G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare și piper măcinat, apă cu gheață, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până legume scurtarea ai putea urma acest curs principal cu Cherry Cheesecake Murdar Prieteni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați puiul, morcovii, țelina, ceapa, crengutele de cimbru, frunza de dafin, sarea și piperul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Morcov
Pui întreg
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
3
Scoateți puiul din oală pe o foaie de copt și lăsați-l deoparte până se răcește. Tăiați carnea; aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți legumele din oală și aruncați-le. Se amestecă untul în bulionul rămas și se lasă să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Bateți împreună făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până la dimensiunea făinii de porumb grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presară în 1 până la 2 linguri de apă cu gheață și se aruncă cu o furculiță; repetați până când aluatul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
4
Adăugați puțină făină pe suprafața de lucru și frământați ușor aluatul cu mâinile pentru a face o bilă de aluat. Formați-vă în 2 bile și rulați cu un știft de rulare cu făină până la o grosime de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Tăiați în benzi lungi de 1/2 inci.
1
Adăugați brânza, untul, sarea și cayenne într-un castron mare și bateți cu un mixer de mână până se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Unt
Brânză
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați făina și continuați cu mixerul de mână până când se formează un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Rola pe suprafața de lucru presarata cu faina pana la 1/4-inch grosime, și apoi se taie în benzi lungi de 1/2-inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Pentru a stratifica plăcinta cu oală: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați un strat de benzi de aluat pe fundul unei farfurii dreptunghiulare de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Adăugați un strat de mazăre, morcovi și pui, apoi un alt strat de benzi de patiserie, mazăre, morcovi și pui. Repetați până ajungeți în partea de sus a vasului de caserolă. Sus, cu o crustă de zăbrele de paie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pui întreg
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
7
Se toarnă bulionul cald chiar sub vârful vasului de caserolă (veți avea bulion rămas). Se acoperă cu pătratele de unt și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
8
Coaceți timp de 1 oră și 45 de minute. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.