Plăcintă cu oală de pui a mamei

Plăcintă cu oală de pui a mamei
Mama lui pui oală plăcintă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 389 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Un amestec de cartofi noi, pui, patiserie cu plăcintă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, faina, sarea si piperul in unt topit pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc și turnați bulionul de pui și laptele în tigaie; aduceți amestecul la fiert și gătiți pentru a se îngroșa ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați puiul, mazărea și morcovii și cartofii în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Apăsați o patiserie de plăcintă în fundul unei tigaie de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Se toarnă amestecul de bulion în patiseria de plăcintă. Acoperiți cu restul de patiserie și apăsați marginile împreună pentru a forma un sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Tăiați mai multe fante în patiseria de sus.
8
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați plăcinta să se răcească și umplutura se îngroașă la temperatura camerei timp de 15 până la 20 de minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista