Tacos Moale Tilapia La Grătar

Tacos Moale Tilapia La Grătar
Tacos moale Tilapia la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 457 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, tortilla de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tacos Tilapia La Grătar Mărunțit, Tacos Tilapia Sotate Cu Ardei La Grătar Și Ceapă, și Tacos De Pește Tilapia La Grătar Cu Sos Adobo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sosul de soia, pudra de chili, chimenul și usturoiul. Condimentați peștele pe toate părțile cu sare și piper și puneți-l într-un vas suficient de mare pentru a ține într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă marinada peste pește, se acoperă și se dă la frigider timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
3
Preîncălziți grătarul cu gaz la mediu sau preîncălziți broilerul la înălțime și setați raftul la 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți peștele din marinată și grătiți sau fierbeți până se descuamează, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se scoate pe o farfurie și se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se taie în bucăți. Condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
6
Tortilla cald ca eticheta pachetului direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
7
Serviți tilapia cu tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
TilapiaTilapia

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții5
Scor De Sănătate57
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista