Plăcintă Cu Mousse De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mousse de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zmeură, smântână grea, pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mousse De Zmeură, Plăcintă Cu Mousse De Zmeură, și Mousse De Zmeură.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro aurie, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu zahărul cofetarului până se formează vârfuri moi.
Transferați la frigider până când este gata de utilizare.
Puneți 1/4 cană de apă rece într-un recipient mic și presărați cu gelatină. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați zahărul granulat și fructele de pădure dezghețate și aduceți la foc mic la foc mic, amestecând ocazional pentru a rupe bucățile solide. Lăsați boabele să se fierbe până când se rupe complet și o parte din apă se evaporă, îngroșând amestecul, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat gelatina înflorită.
Bateți timp de un minut, pentru a vă asigura că gelatina este complet dizolvată.
Așezați un castron mare umplut două treimi din drum până la vârf cu gheață și apă și lăsați-l deoparte.
Puneți cratița cu amestec de fructe de pădure în vasul pregătit cu gheață și apă și lăsați-l să se răcească. Amestecați-l în mod regulat pentru a împiedica gelatina să se stabilească până când amestecul de zmeură se simte rece la atingere, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de zmeură într-un castron mare. Se amestecă aproximativ 1/4 din frisca răcită, pentru a ușura amestecul de zmeură, apoi se folosește o spatulă mare de cauciuc pentru a se plia în jumătate din frisca rămasă. Îndoiți ușor până când culoarea este consistentă, având grijă să nu dezumflați mousse-ul. Întoarceți restul de cremă la frigider pentru a fi folosit ca topping.
Se toarnă mousse-ul în coaja de plăcintă răcită și se răcește la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire.
Când sunteți gata să serviți, bateți din nou crema rămasă suficient cât să o readuceți la vârfuri moi. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mare de stea, pipetați crema pe partea superioară a plăcintei.
Serviți imediat și refrigerați resturile.