Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată

Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată
Placinta cu Mousse de ciocolata necesita aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de frișcă grea, crustă de patiserie, bucle de ciocolată și frișcă suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topiți chipsurile de ciocolată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați apă și amestecați bine. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Adăugați vanilie, apoi pliați în frișcă. Lingură în crustă. Se răcește 2-3 ore. Dacă doriți, garnisiți cu bucle de ciocolată și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul ros circulatorși Albarino sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și litchi sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista