Plăcintă cu moca
Rețeta Mocha Pie se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție conține 541 de calorii, 5 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 74 de fani. Dacă aveți la îndemână aluat de prăjituri cu ciocolată, sirop de ciocolată, cremă de marshmallow și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Mocha Pie, Mocha Silk Pie și Mocha Fudge Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aluatul de biscuiți în jumătate pe lățime; lăsați o jumătate să stea la temperatura camerei timp de 5-10 minute să se înmoaie (păstrați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare).
Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9 inchi neuns. farfurie de plăcintă.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 11-12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar.
Intr-un castron mare, bate crema de branza si laptele pana se omogenizeaza. Bateți crema de marshmallow. Se dizolvă granulele de cafea în apă. Îndoiți cafeaua, toppingul bătut și 1 lingură de sirop de ciocolată în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă în crusta răcită. Răciți timp de 1 oră.
Chiar înainte de servire, stropiți cu nuci și stropiți cu sirop de ciocolată rămas.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt cele mai bune alegeri pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.