Plăcintă Cu Migdale De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu migdale de caise. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 36 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fără Plăcintă Cu Unt De Migdale, Biscotti Cu Migdale De Caise, și Caise Almond Linzertorte.
Instrucțiuni
Pentru crustă: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Folosind un robot de bucătărie, pulsați împreună făină, migdale, unt, extract de migdale și zahăr până se formează o masă grosieră.
Adăugați linguri de apă cu gheață pe rând până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale mixerului și formează cu ușurință o bilă. Se modelează într-un disc de 1/4 inch, se acoperă în folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 oră.
Întindeți aluatul pe suprafața ușor făinată și apăsați în placa de plăcintă. Parbake până la o culoare maro auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Pentru a asambla: linia de jos a crustei de plăcintă parbaked cu strat subțire de migdale. Într-un castron mediu, combinați caisele, zahărul și amidonul de porumb cu o spatulă. Răzuiți umplutura în crustă de plăcintă. Într-un castron mic, combinați untul, zahărul, făina și migdalele, lăsând să se răcească până când toppingul s-a solidificat. Crumble topping peste umplere, lăsând 1-inch de frontieră în jurul marginilor.
Coaceți până când toppingul se rumeneste și umplutura clocotește, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească ușor și se servește.