Plăcintă Cu Mere Și Zmeură
Placinta cu mere-zmeura ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară, tot ce aveți crustă clasică de plăcintă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți produse de patiserie conform instrucțiunilor, pulsând în 2 lingurițe. zahăr cu făină și sare. Formați aluatul în 2 discuri. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 204°; așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie. Faceți umplutură: într-un bol, aruncați împreună mere, zmeură, coajă de lămâie și suc, tapioca, vanilie, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr.
Rulează fiecare disc de aluat în cerc de 12 inci.
Transferați 1 pe o placă de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginile. Lingură în umplutură.
Așezați al doilea disc peste umplere. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1 inch. Îndoiți marginile superioare sub; sertizați pentru a sigila.
Tăiați orificiile de aerisire în partea de sus. Perie ușor crusta cu ou bătut; se presara cu 2 linguri. zahăr.
Se pune pe foaia de copt; coaceți până când bulele de umplere și crusta este aurie, aproximativ 1 oră.
Se lasă să se răcească înainte de servire.