Plăcintă Cu Mere Și Zmeură

Plăcintă Cu Mere Și Zmeură
Placinta cu mere-zmeura ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară, tot ce aveți crustă clasică de plăcintă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți produse de patiserie conform instrucțiunilor, pulsând în 2 lingurițe. zahăr cu făină și sare. Formați aluatul în 2 discuri. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2
Preîncălziți cuptorul la 204°; așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie. Faceți umplutură: într-un bol, aruncați împreună mere, zmeură, coajă de lămâie și suc, tapioca, vanilie, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TapiocaTapioca
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Rulează fiecare disc de aluat în cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați 1 pe o placă de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginile. Lingură în umplutură.
5
Așezați al doilea disc peste umplere. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1 inch. Îndoiți marginile superioare sub; sertizați pentru a sigila.
6
Tăiați orificiile de aerisire în partea de sus. Perie ușor crusta cu ou bătut; se presara cu 2 linguri. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se pune pe foaia de copt; coaceți până când bulele de umplere și crusta este aurie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se lasă să se răcească înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista