Plăcintă Cu Mere Și Zmeură
Placinta cu mere-zmeura este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zmeură, cruste de plăcintă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste folosind o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Într-un castron mare, aruncați merele, 3/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și coaja de portocală. Puneți jumătate din amestecul de mere într-o farfurie de plăcintă căptușită cu crustă.
Se presară uniform cu zmeură. Se acoperă cu amestecul de mere rămas. Punct cu unt. Sus cu a doua crustă; sigilați marginile și flautul.
Periați ușor crusta cu apă; se presară cu 1 linguriță de zahăr.
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Așezați plăcinta pe raftul cuptorului din mijloc; așezați foaia de folie pe raftul de sub plăcintă în caz de deversare.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până se rumenesc, îndepărtând folia în ultimele 15 minute de coacere. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.