Rum Raisin Apple Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de sare, coajă de lămâie, zahăr șlefuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți romul cu stafide la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să stea, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc cu o foaie mare de copt grea pe raft și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Frecați împreună zahărul brun, făina, coaja, scorțișoara, nucșoara și sarea cu degetele într-un castron mare până când nu rămân bulgări. Cojiți și miez merele, apoi tăiați-le în pene de 1/2 inch lățime și adăugați la amestecul de zahăr, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Măr
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați stafidele cu orice lichid și aruncați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
5
Rolați o bucată mai mare de aluat într-o rundă de 13 inci (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inci (capacitate de 4 cani) și tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inci. Răciți coaja în timp ce rulați crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
6
Rolați o bucată mai mică de aluat pe o suprafață ușor făinată, cu sucitor ușor făinat, într-o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Lingura de umplere uniform în coajă, apoi punct de top cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Periați consola de patiserie cu puțin lapte, apoi acoperiți plăcinta cu patiserie rotundă. Tăiați patiseria la același nivel cu marginea plăcii de plăcintă folosind foarfece de bucătărie, apoi apăsați marginile împreună și sertizați decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
9
Periați ușor partea superioară a plăcintei cu puțin lapte rămas și presărați peste tot cu zahăr șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuit
Lapte
10
Tăiați 3 orificii de abur în crusta superioară cu un cuțit mic ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, cu 45 până la 50 de minute mai mult. Plăcintă rece pe un raft pentru a încălzi sau temperatura camerei, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
•Pentru a obține un echilibru ideal de mere tarte și dulci, am folosit 2 Golden Delicious sau Gala, 2 Winesap sau Granny Smith și 2 McIntosh sau Northern Spy (veți avea nevoie de 6 mere în total).* Stafidele pot fi înmuiate în rom cu 1 zi înainte, răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Plăcinta poate fi făcută cu 8 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.