Plăcintă Cu Mere Cu Scorțișoară
Rețeta plăcintă cu mere cu scorțișoară ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest desert are 419 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 172 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, scorțișoară măcinată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt în cuptor și preîncălziți la 400 de grade F. aliniați o placă de plăcintă de 9 inci cu 1 bucată de aluat; la frigider până este gata de asamblare.
Așezați bucata de aluat rămasă pe o suprafață ușor făinată și întindeți untul uniform deasupra.
Combinați 1/4 cană de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron mic; presărați uniform peste unt, apoi apăsați ușor cu degetele pentru a ajuta amestecul să adere.
Rotiți aluatul de plăcintă într-un buștean strâns. Tăiați și aruncați aproximativ 1 1/2 inci de la ambele capete; tăiați Jurnalul rămas transversal în bucăți groase de 1/2 inci. Aranjați bucățile tăiate cu fața în jos într-un cerc confortabil pe hârtie pergament înmuiată. Praf ușor cu mai multă făină, apoi se rostogolește ușor într-o rundă de 10 inci. Glisați pergamentul pe o foaie de copt și refrigerați până când este gata să asamblați plăcinta.
Cojiți și feliați subțire merele. Aruncați cu sucul de lămâie, vanilia și restul de 1/4 cană de zahăr granulat și 1/8 linguriță de scorțișoară într-un bol mare.
Transferați pe placa de plăcintă căptușită cu aluat; inversați crusta de scorțișoară deasupra și îndepărtați pergamentul (este în regulă dacă rundele individuale se separă puțin în acest proces). Strângeți crustele împreună; pliați aluatul în exces sub el însuși și sertizați după dorință.
Puneți plăcinta pe foaia de copt fierbinte din cuptor; coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, aproximativ 50 de minute. (Cort slab cu folie dacă partea de sus se rumeneste prea repede.)
Transferați într-un suport pentru a se răci ușor.
Bateti zaharul cofetarilor si 2 linguri de lapte intr-un bol pana se omogenizeaza. (
Adăugați mai mult lapte dacă glazura este prea groasă.)