Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă
Placinta cu mere cu crusta dubla ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, apă cu gheață, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați 2 1/2 căni de făină și sare.
Adăugați 2 bețișoare de unt și pulsați până când are dimensiunea mazării.
Stropiți pe apa cu gheață și pulsați până se formează firimituri umezite uniform; întoarceți-vă pe o suprafață și formați-vă într-o minge. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți o foaie de copt pe raftul inferior. Într-un castron, aruncați merele, sucul de lămâie, zahărul, restul de 1/4 cană de făină și scorțișoara.
Pe o suprafață făinoasă, rulați un disc de aluat într-o rundă de 13 inci; montați-l într-o farfurie adâncă de plăcintă de sticlă de 10 inci și periați surplombul cu apă. Lingurați merele și acoperiți cu restul de 1 lingură de unt cubat.
Întindeți al doilea disc de aluat într-o rundă de 12 inci și centrați-l peste umplutură. Apăsați marginile aluatului împreună și tăiați surplombul până la 1 inch, pliați suprapunerea sub sine și sertizați.
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru ca aburul să scape.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute, până când crusta este aurie. Acoperiți marginea plăcintei dacă începe să se întunece.
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 4 ore înainte de servire.