Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă

Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă
Placinta cu mere cu crusta dubla ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, apă cu gheață, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă, și Plăcintă Clasică Cu Mere Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați 2 1/2 căni de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 2 bețișoare de unt și pulsați până când are dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Stropiți pe apa cu gheață și pulsați până se formează firimituri umezite uniform; întoarceți-vă pe o suprafață și formați-vă într-o minge. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați în discuri, înfășurați în plastic și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Puneți o foaie de copt pe raftul inferior. Într-un castron, aruncați merele, sucul de lămâie, zahărul, restul de 1/4 cană de făină și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pe o suprafață făinoasă, rulați un disc de aluat într-o rundă de 13 inci; montați-l într-o farfurie adâncă de plăcintă de sticlă de 10 inci și periați surplombul cu apă. Lingurați merele și acoperiți cu restul de 1 lingură de unt cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți al doilea disc de aluat într-o rundă de 12 inci și centrați-l peste umplutură. Apăsați marginile aluatului împreună și tăiați surplombul până la 1 inch, pliați suprapunerea sub sine și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru ca aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute, până când crusta este aurie. Acoperiți marginea plăcintei dacă începe să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 4 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista