Plăcintă Cu Mere

Plăcintă Cu Mere
Reteta placinta cu mere este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 477 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați merele Granny smith, sarea kosher, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. 199 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Farfurie Adâncă Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Mere, și Farfurie Adâncă Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați fiecare sfert de mere în treimi în cruce și combinați într-un bol cu zests, sucuri, 1/2 cană zahăr, făină, sare, scorțișoară, nucșoară și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți jumătate din aluatul de plăcintă și drapați - l peste o tigaie de plăcintă de 9 sau 10 inci pentru a extinde aproximativ 1/2 inci peste jantă. Nu întindeți aluatul; dacă este prea mic, puneți-l înapoi pe tablă și rulați-l din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
5
Umpleți plăcinta cu amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Ungeți marginea crustei de plăcintă de jos cu spălarea ouălor, astfel încât crusta superioară să adere. Sus cu a doua crustă și tăiați marginile la aproximativ 1 inch peste jantă. Puneți marginea crustei superioare sub marginea crustei de jos și strângeți cele 2 împreună cu degetele sau cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
7
Ungeți întreaga crustă superioară cu spălarea ouălor, presărați cu 1 linguriță de zahăr și tăiați 4 sau 5 fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
OuăOuă
8
Așezați plăcinta pe o tigaie de foi și coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore sau până când crusta se rumeneste și sucurile încep să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Serviți cald.
10
Tăiați untul și întoarceți-l la frigider în timp ce pregătiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Așezați făina, sarea și zahărul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
12
Adăugați untul și scurtarea. Pulsați de 8 până la 12 ori, până când untul are dimensiunea mazărelor. Cu mașina în funcțiune, turnați apa cu gheață pe tubul de alimentare și pulsați mașina până când aluatul începe să formeze o bilă. Aruncați-vă pe o placă înmuiată și rotiți-o într-o minge. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
MazăreMazăre
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Tăiați aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Rotiți fiecare bucată pe o scândură bine făinată într-un cerc, rostogolindu-se de la centru până la margine, întorcând și fluturând aluatul pentru a vă asigura că nu se lipeste de scândură. Îndoiți aluatul în jumătate, așezați-l într-o tigaie și desfaceți-l pentru a se potrivi cu tigaia. Repetați cu crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista