Plăcintă cu lămâie strat după strat
Această rețetă servește 20. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, lapte, budincă instant cu aromă de lămâie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort Cu Strat De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți gemul pe fundul crustei.
Se amestecă crema de brânză și zahărul într-un castron mediu cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Amestecați ușor 1/2 din toppingul bătut.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 minute sau până se amestecă. Se amestecă ușor restul de topping bătut.
Se întinde peste stratul de brânză cremă.
Dați la frigider 4 ore sau până când este setat.