Plăcintă Cu Lămâie

Plăcintă Cu Lămâie
Plăcinta cu lămâie durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 123 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, lapte condensat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este destul de bun. Încearcă Meyer Lemon bezea plăcintă cu ghimbir lamaie Cookie crusta, Plăcintă de șah cu lămâie cu crustă de plăcintă cu ulei de cocos, și Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars-pie or Die pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați laptele și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să stea câteva minute. Se amestecă toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
3
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Lingură în crustă. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista