Plăcintă Cu Lăcustă

Plăcintă Cu Lăcustă
Placinta Grasshopper este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, clar creme de cacao, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 273 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu înghețată cu mentă fără lactate (aka Placinta Grasshopper), Placinta Cu Grasshopper + 15 Deserturi Fara Placinta Cu Fructe, și Plăcintă Cu Lăcustă.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu folie; pus deoparte. Într-o cratiță mare și grea, combinați chipsurile de ciocolată, smântâna și scurtarea; gatiti la foc mic pana se topesc chipsurile. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se toarnă în farfuria de plăcintă pregătită; se întinde uniform pe fundul și părțile laterale ale farfuriei. La frigider timp de 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Într-o cratiță mare și grea, combinați marshmallows, lapte și sare; gatiti la foc mic pana se topesc marshmallows, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc; se amestecă creme de menthe și creme de cacao. Se da la frigider timp de 1 ora sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
5
Îndepărtați cu grijă folia din crusta de ciocolată și întoarceți crusta pe placa de plăcintă. Îndoiți frisca în umplutură; se toarnă în crustă. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Garnisiți cu bucle de ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Lambrusco, Categoria De Produse Alimentare, Cremă Sherry, Vin Santo, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roșu Spumant, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Recolta Târzie

Grasshoppier Pie funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și Ingredient. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Poggio Antico Brunello di Montalcino cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Poggio Antico Brunello di Montalcino
Poggio Antico Brunello di Montalcino
Brunello di Montalcino de la Poggio Antico prezintă o culoare roșie rubinie profundă și intensă, cu un buchet bine dezvoltat și persistent și crește în intensitate odată cu îmbătrânirea ulterioară a sticlei. Are un nas foarte curat, cu note de mure și lemn dulce. În gură este rotunjit și concentrat, cu o mare vitalitate, dar elegant și armonios, datorită taninurilor deosebit de dulci. Are un finisaj foarte lung și îmbătrânește grațios în condiții adecvate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista