Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin
O porție conține 363 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, ciuperci porcini, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic, și Tigaie de plăcintă cu oală de legume cu Topping de biscuiți Cheddar.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 căni de apă și bază de bulion pentru a fierbe într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovi și următoarele 5 ingrediente. Fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
3
Scurgeți; rezervați legume și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
4
Topiți untul în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa; saut până începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Se amestecă usturoiul și rozmarinul; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
7
Adăugați făină; se amestecă 1 minut. Treceți treptat în bulion rezervat, apoi smântână și Sherry. Gatiti pana cand sosul este gros si redus la 4 cani, batand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se amestecă legumele rezervate și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Pătrunjel
9
Transferați umplutura în vasul de copt cu unt de 13x9x2 inci. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu folie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
10
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Coaceți umplutura, acoperită, până la barbotare, aproximativ 50 de minute. Între timp, pregătiți biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați untul până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat 1 1/3 căni de lapte bătut, aruncând cu furculița până când aluatul este umezit uniform și adăugând mai mult lapte bătut cu linguri dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Aluat
Condimente Uscate Freca
3
Aruncați aluatul de biscuiți deasupra umpluturii fierbinți, îngrămădind linguri; se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Piper
4
Coaceți descoperit până când testerul introdus în centrul biscuiților iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Disponibil în secțiunea de produse din multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare specializate și piețele italiene.