Plăcintă Cu Legume Din Turcia
Turcia plăcintă de legume necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 70g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână biscuiți și amestec de copt, ceapă verde, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cea mai bună supă de legume de curcan a mamei, Împachetări Cu Legume Din Turcia, și Tigaie De Legume Din Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați ciuperci și următoarele 3 ingrediente; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand des. Se amestecă făina, muștarul uscat și cimbru în bulion; se adaugă la amestecul de legume. Gatiti, amestecand continuu, 2 pana la 3 minute sau pana cand amestecul este bule; se amestecă curcanul. Se amestecă amestecul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Așezați amestecul de copt într-un castron mediu.
Combinați albușul de ou, laptele și muștarul Dijon; adăugați la amestecul de copt, amestecând doar până când amestecul de copt este umezit.
Se toarnă peste amestecul de curcan.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până devin aurii.