Plăcintă cu ierburi și brânză
Plăcinta cu ierburi și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, brânză de vaci, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă cu ierburi și brânză, și Jurnal De Brânză Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați tulpinile din bulbul de fenicul. Tăiați suficiente frunze pentru a măsura 1/4 cană și aruncați tulpinile.
Tăiați becul (inclusiv miezul) în zaruri de 1/4 inch.
Gatiti bulbul de fenicul, ceapa verde si 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de unt intr-o tigaie grea de 10 inci, acoperita, la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți până când se evaporă orice lichid, încă 1 până la 2 minute.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă brânzeturile, ouăle, grișul, frunzele de fenicul, mărarul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare până se combină.
Topiți restul de 6 linguri de unt și periați tigaia cu formă de arc cu o parte din unt, apoi presărați fundul cu 1 lingură de pesmet. Derulați phyllo și acoperiți stiva cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Lucrând rapid, periați 1 foaie phyllo cu puțin unt (păstrați foile rămase acoperite) și montați-o ușor în tigaia cu formă de arc, permițând capetelor să atârne. Rotiți ușor tigaia, apoi ungeți o altă foaie phyllo și așezați deasupra (foile nu trebuie să se alinieze).
Se presara cu restul de pesmet lingura. Unt și se potrivesc încă 4 foi phyllo în tigaie, tigaie rotativă pentru fiecare foaie (consola ar trebui să acopere întreaga jantă).
Răspândiți amestecul de brânză în coajă phyllo.
Ungeți o altă foaie phyllo, apoi pliați pe jumătate transversal și ungeți din nou. Îndoiți din nou (până la sfert) și periați cu unt, apoi așezați-vă peste centrul umpluturii. Repetați cu foaia phyllo rămasă, așezând-o peste foaia pliată în direcția opusă. Ori consola spre centru pentru a închide umplere și pliat phyllo, apoi perie de sus cu unt.
Coaceți până se umflă și se rumenesc adânc, 40 până la 50 de minute. Odată ce plăcinta este maro aurie, acoperiți ușor tigaia cu o foaie de folie pentru a preveni suprasolicitarea. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Scoateți partea de tigaie și să continue să se răcească plăcintă pe raft.
Tăiați în pene (lăsați fundul tigaiei sub plăcintă).
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Disponibil la D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
Plăcinta poate fi coaptă cu 6 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.