Plăcintă Cu Gem
Jam Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pasta de migdale, gălbenușurile de ou, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gem De Cireșe, Gem De Piersici De Rubarbă, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul și se lasă să se răcească.
Bateți gălbenușurile de ou și oul la viteză medie cu un mixer electric până se îngroașă.
Adăugați zahăr și pastă de migdale și bateți bine. (Umplerea va fi ușor cocoloasă.)
Adăugați untul răcit, bătând doar până se amestecă.
Se potrivesc piecrust într-un 9" pieplate în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp.
Se amestecă bine gem, și răspândirea în partea de jos a patiserie. Se amestecă umplutura și se toarnă peste gem.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când se fixează și s-a format o crustă aurie deasupra, protejând marginile cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Serviți la temperatura camerei. Praf cu zahăr pudră înainte de servire, dacă se dorește. A se păstra la frigider.