Plăcintă cu fructe și smântână II
Fructe și smântână plăcintă II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 379 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 20%. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă făina și sarea împreună.
Se toarnă lapte, zahăr și ulei într-o ceașcă de măsurare și se adaugă toate odată la făină. Se amestecă până se amestecă. Pat aluat pe partea de jos și părțile laterale ale unui vas caserola 2 litru.
Întindeți umplutura de fructe peste aluat și presărați scorțișoară. Într-un castron mediu, combinați ouăle, smântâna și vanilia.
Se amestecă până se omogenizează și se toarnă peste umplutura de fructe.
Se presara cu scortisoara.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute sau până când toppingul este setat. Se lasă să se răcească și se păstrează la frigider.