Plăcintă cu fructe de iarnă cu mâncăruri adânci, cu miez de nucă

Plăcinta cu fructe de iarnă cu mâncare adâncă cu miez de nucă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 481 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr brun, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Iarna. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 158 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu fructe de iarnă cu mâncăruri adânci, cu miez de nucă, Farfurie Adâncă Plăcintă Cu Merișoare De Mere Cu Topping De Firimituri De Pecan Cu Fulgi De Ovăz, și Pizza Cu Fructe Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria plăcintă, puneți făina, zahărul și sarea într-un castron, amestecați pentru a combina, apoi puneți vasul la congelator timp de 10 minute.
Adăugați untul în amestecul de făină și aruncați pentru a acoperi uniform.
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie, un robot de bucătărie, un mixer electric sau mâinile, doar până când amestecul devine grosier și sfărâmicios și untul are dimensiunea mazării. Se amestecă apa și sucul de lămâie împreună, apoi se toarnă peste ingredientele uscate și se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Aruncați aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și apăsați-l pe un disc de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Rulați aluatul răcit într-un disc de 14 inci, apoi tapetați o tigaie cu formă de arc de 9 sau 10 x 3 inci cu aluatul rulat. Puneți orice găuri și tăiați orice aluat care atârnă peste marginile tigaiei. Se răcește încă 30 de minute în timp ce pregătiți toppingul de firimituri și umplutura de fructe.
Pentru a face toppingul de firimituri de nucă, amestecați făina, zahărul brun, nucile, scorțișoara și sarea împreună într-un castron. Se amestecă untul, apoi se lucrează cu mâinile până la textura firimiturilor.
Puneți toppingul în frigider în timp ce faceți umplutura de fructe.
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pentru a face umplutura de fructe, scoateți tulpina din fiecare smochin, apoi fierbeți smochinele în 1 cană de apă timp de 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Feliați fiecare smochină în 4 până la 5 bucăți, puneți-le într-un castron mare și adăugați merele, perele și merisoarele. Separat, frecați zahărul și amidonul de porumb împreună, apoi adăugați la fructe și aruncați ușor până când sunt acoperite uniform.
Transferați umplutura în coaja plăcintei și acoperiți cu firimitul de nucă.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 60 până la 75 de minute, sau până când firimitul este auriu, sucurile de fructe clocotesc gros în jurul marginilor, iar fructele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o frigăruie de lemn. Dacă miezul devine prea întunecat, acoperiți-l cu folie.
Depozitare: acoperită cu un prosop de ceai, plăcinta se va păstra la temperatura camerei până la 3 zile. Spooned într-un castron și stropit cu cremă răcită, face un mic dejun minunat.
Retipărit cu permisiunea deserturilor rustice din fructe: se sfărâmă, catarame, cizmari, Pandowdies și multe altele de Cory Schreiber și Julie Richardson, copyright pentru anul 200
Fotografie 2009 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.